divendres, 12 de desembre del 2014

La Casa Vicens obrirà al públic l'any 2016


Façana de la Casa Vicens
A partir de 2016, la Casa Vicens, una de les primeres obres del genial arquitecte, obrirà les seves portes convertida en museu. L'obertura serà possible després de la compra de l'immoble modernista per part del banc andorrà MoraBanc, mitjançant la seva societat d'inversió Amura Capital, a la família Herrero-Jover, descendents d'Antonio Jover, que seguien vivint a la casa.

Segons un comunicat dels nous propietaris, Morabanc durà a terme un profund i ambiciós projecte de restauració dels 1.200 metres quadrats de l'habitatge, les seves quatre plantes i tot el jardí. Les obres estan prevista que comencin dins d'uns sis o vuit mesos i s'allargaran dos anys, per la qual cosa la casa no obrirà les seves portes al públic en 2016. Els treballs de restauració estaran a càrrec de l'equip d'arquitectes dirigits per José Antonio Martínez Lapeña, Elías Torres i David García, que ja han intervingut en obres de Gaudí, com el parc Güell. 


La Casa Vicens es convertirà a partir de 2016 en visita obligada per als amants de l'obra de l'arquitecte barceloní més universal. El passat mes de setembre també es va obrir al públic la Finca Bellesguard i la Universitat de Barcelona està preparant un pla per fer el mateix amb els Pavellons Güell.


Extret, traduït i adaptat d'El País

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada